TM DATA DESIGN NOVA VAROŠ

INFORMACIJE O FIRMI

Ja sam Đorđe Vasilić, vlasnik ovog sajta i agencije koju on predstavlja. FONovac, smer za informacione sisteme.

Dizajniram web sajtove. Za svakog klijenta razvijam prilagođen CMS (Content Management System, koristi se za jednostavno i samostalno ažuriranje sadržaja). Drugim rečima, ne prodajem Vam Joomla ili WordPress sajtove (mada bih mogao da Vam instaliram pomenute ako me lepo zamolite).

Svi sajtovi koje pravim su “responsive”, odnosno prilagođeni su pregledu sa svih vrsta uređaja. I ne izgledaju loše po mom skromnom mišljenju, i prilično brzo se otvaraju.

Oženjen. Otac dve devojčice.

Osrednji gitarista u amaterskom bendu.

Ako Vam treba sajt i ako Vam se dopadaju sajtovi koje sam već radio (imate neke od njih na početnoj strani), kontaktirajte me, pa ćemo napraviti neki dogovor.

Web Design

Korišćenjem modernih tehnologija, kao što su HTML5, CSS3, jQuery i PHP, dobićete savremen web design sa validnim kodom.

Web Development

Pored modernog izgleda koji će impresionirati Vaše klijente, dobijate i efikasan sistem za samostalno ažuriranje Vaše prezentacije.

Design za sve uređaje

Vaša prezentacija će izgledati jednako dobro na svim uređajima – desktop i laptop računarima, tabletima i mobilnim telefonima

SEO Optimizacija

Search Engine Optimization (SEO) je optimizacija Vaše prezentacije za postizanje što bolje vidljivosti na pretraživačima, kao što je google.

Marketing

Želite da reklamirate Vaš proizvod ili uslugu na internetu? Pomoći ćemo Vam da dođete do novih klijenata kroz uspešnu internet kampanju.

Više o nama na našem sajtu

http://www.tmdatadesign.com/

GALERIJA

TM DATA DESIGN NOVA VAROŠ

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Karađorđeva 20

31320 Nova Varoš

TELEFON

063/697-446

E-MAIL

info@tmdatadesign.com

Podelite!