SPECIJALISTIČKA RADIOLOŠKA ORDINACIJA HRAST DR POPOVIĆ

INFORMACIJE O FIRMI

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine, a ostvarenje je želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

Obzirom da je specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške koja omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija, kao i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala, te se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno i na vreme otkrivenih nalaza.

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ je opremljena najsavremenijim ultrazvučnim aparatima: GE Logiq S7 Expert i SonoSite MicroMaxx.

http://www.ultrazvucnipregledi.com

GALERIJA

SPECIJALISTIČKA RADIOLOŠKA ORDINACIJA HRAST DR POPOVIĆ

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stojana Protića 57

11104 Beograd

TELEFON

062/94-94-007

062/94-94-009

E-MAIL

ordinacijahrast@gmail.com

Podelite!