RVD GRADING SZR

INFORMACIJE O FIRMI

RVD GRADING

RVD GRADING je preduzeće koje se bavi uslugama vertikalnog transporta tereta raznih gabarita i vrednosti (osnovana 2005. godine). Trenutno raspolažemo sa autodizalicama nosivosti od 20 do 300 tona. U strukturi zaposlenih, preduzeće zapošljava veoma kvalitetne i iskusne rukovaoce autodizalica, sopstveni servis za popravku i oržavanje voznog parka. Takodje sve autodizalice poseduju ateste i sertifikate potrebne za rad po evropskim standardima.

Naš vozni park čine teleskopske autodizalice. Raspolažemo sa autodizalicama koje opslužuju profesionalni rukovaoci, čiji je osnovni cilj da maksimalno ispoštuju vreme i potrebe naručioca. Obavljamo veoma složene i specifične poslove podizanja u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom do 35 metara visine. Posedujemo sigurnu opremu i alate za kačenje tereta svih vrsta.

Sa našim autodizalicama, koje imaju veoma dobre manevarske sposobnosti, sigurnosnu opremu i alate za kačenje tereta, obavljamo veoma složene poslove transporta tereta. Stručnost i posvećenost poslu omogućavaju nam da izađemo u susret Vašim najkomplikovanijim zahtevima . U slučaju nekog kvara na autodizalici ekipa za hitne intervencije je u vrlo kratkom roku na terenu, a ako kvar nije moguće otkloniti u kratkom roku na mesto šaljemo drugu autodizalicu kako bi posao bio odradjen na vreme.

Radimo utovar I istovar svih vrsta betonskih elemenata kao I čeličnih konstrukcija raznih veličina i težina. U specifičnim uslovima rada imamo i osiguranje posla kod Delta Generali osiguranje.

GALERIJA

RVD GRADING SZR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Milivoja Miće Stajkovića 4

11000 Beograd

TELEFON

064/188-22-00

069/188-22-00

069/220-78-70

E-MAIL

vladan1105@yahoo.com

Podelite!