Restoran Čukarički San

INFORMACIJE O FIRMI

Restoran Čukarički san, sa tradicijom dugom preko 30 godina, sada je potpuno renovirano zdanje sa dve predivne, klimatizovane sale kapaciteta 250 (Diamond sala) i (Etno sala) 80 mesta, baštom koja nudi mesto za 70 ljudi u prirodnoj hladovini lipa i breza i sopstvenim, obezbedjenim parkingom za 50 vozila.

Uz ambijentalni užitak, restoran Čukarički san nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, kojima poseban ukus i čar daju naši veliki majstori kulinarstva, kao i veliki izbor svih vrsta pića.

Uz sve ovo, naše ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da naš restoran postane idealno mesto za sve vrste proslava, kako svadbenih veselja, tako i proslava rodjendana, poslovnih i porodičnih ručkova i večera, organizacije prezentacija, tematskih večeri, cateringa i svega ostalog što bi Vama, našim dragim prijateljima, moglo pričiniti zadovoljstvo.

Svakog petka u restoranu Čukarički san možete se dobro provesti sa Vašim prijateljima, uživati u gurmanlucima i piću, a uz stranu i domaću muziku i pesmu, u izvodjenju vrhunskih muzičara, možete zaigrati i zapevati, zaboraviti tešku radnu nedelju i opušteni i zadovoljni ući u spokojan vikend.

Probajte našu piletinu u beozobraznom sosu, soma u belom vinu ili pak svinjsko pečenje ili nešto sa širokog izbora jela sa roštilja. 

Radili smo Catering za veliki broj kompanija kao i svakodnevnu dostavu hrane u domovima naših sugradjana.

Naša najbolja preporuka su veliki broj gostiju i posetilaca čuvenog restorana koji posluje u novom, modernom ambijentu koji može zadovoljiti i najveće hedoniste.

GALERIJA

Restoran Čukarički San

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Beogradskog bataljona 25,Banovo Brdo

11030 Beograd

TELEFON

011/355-2-445

069/355-2-445

060/355-2-445

E-MAIL

cukarickisanklub@gmail.com

Podelite!