PUTNIK RENT A CAR DOO BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

Putnik rent a car Beograd osnovan je januara 1965. godine kao Služba za iznajmljivanje automobila sa ili bez vozača u okviru turističkog giganta ATD “Putnik” . U veoma kratkom vremenskom periodu na prostorima bivše Jugoslavije postajemo jedna od vodećih rent a car kompanija iz ove delatnosti. Zahvaljujući stalnom prilagođavanju renta car usluga vašim potrebama kao i kvalitetnom voznom parku, ostali smo na zavidnoj poziciji renta car usluga Beograd.

Nemamo najveći vozni park, ne čine nas mladi experti sa velikim iskustvom, nemamo najniže cene. Ipak, ono što radimo decenijama, radimo profesionalno, brzo i povoljno.

Ukažite nam poverenje, kontaktirajte nas – spremni smo na dogovor i kompromis.

VOZNI PARK

Obzirom da se u sklopu Putnik rent a car Beograd nalazi ovlašćeni servis vozila, opredelili smo se za iznajmljivanje automobila poznatih proizvođača – Toyota, Mitsubishi, Hyundai, Fiat i Škoda Superb. Takođe, spremni smo da odgovorimo svim vašim potrebama za iznajmljivanje vozila.

IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA

U zavisnosti od vrste vozila, perioda najma, načina preuzimanja i dodatnih rent a car usluga, formirali smo cenovnik koji je uvek u skladu sa aktuelnim stanjem u privredi. Cene i detaljne specifikacije svakog vozila možete pogledati na stranici Vozila.
Zbog sve veće potrebe pravnih i fizičkih lica za posebnim vrstama najma vozila, ponudili smo vam i nekoliko dodatnih mogućnosti rent a car usluga.

Dugoročni najam vozila

Dugoročni najam se odnosi na sva vozila i dostupan je tokom cele godine.

Najam vozila sa vozačem

Da bi vam olakšali obavljanje svakodnevnih obaveza, vršimo uslugu iznajmljivanja automobila sa profesionalnim vozačem, sa znanjem stranog jezika i poznavanjem srpskih turističkih destinacija.

Najam vozila po kilometru

Ova pogodnost moguća je isključivo sa vozačem renta car agencije, gde se obračun vrši po unapred dogovorenoj ceni kilometra. Na ovaj način bitno ćete smanjiti troškove koji proističu korišćenjem sopstvenog vozila.

LOKACIJE

Iznajmljivanje automobila možete izvršiti u sedištu PUTNIK rent a car-a, na atraktivnoj lokaciji a uz dogovor vršimo uslugu dostave vozila na željenu adresu na teritoriji grada Beograda i na Aerodromu Nikola Tesla.

GALERIJA

PUTNIK RENT A CAR DOO BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bulevar Patrijarha Pavla br.6

11090 Beograd

TELEFON

065/86-96-911

065/86-96-919

E-MAIL

office@putnik-rentacar.com

Podelite!