Prodaja stanova Železnik

INFORMACIJE O FIRMI

PRODAJA STANOVA ŽELEZNIK

Svi naši objekti poseduju sve potrebne dozvole I uknjiženi su u zemljišne knjige.

Naše preduzeće odlikuju visok kvalitet izgradnje, stručnost, profesionalni odnos I poštovanje dogovorenih rokova.

Po uspešnom završetku 4 stambena objekta koji su potpuno useljeni u ulici Učitelja Mihajlovića, trenutno radimo na izgradnji novih stambena objekta u ulicama Ilija Čalića I Milorada Ćirića.

Svi stanovi se prodaju direktno kupcu, uz pomoć našeg stručnog tima koji će vam maksimalno olakšati realizaciju i proces kupovine.

vrši direktnu prodaju novoizgradjenih stambenih jedinica i svojim kupcima obezbedjuje pravnu i drugu potrebnu pomoć pri realizaciji kupovine. Svi stanovi su uknjiženi i mogu se kupiti na kredit.

Ako želite da kupite nov stan u zgradi, sa odličnim rasporedom prostorija i na dobroj lokaciji, ali niste sigurni da ćete samostalnom pretragom pronaći stan koji najbolje odgovara Vašim potrebama – obratite se nama.

Vršimo direktnu prodaju novoizgrađenih stambenih jedinica i objekti koji se nalaze u prodaji  uknjiženi su u zemljišne knjige.

Postoji mogućnost prodaje stanova pomoću kredita, uz maksimalno poštovanje dogovora između dve strane. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu, a kvalitet naših usluga je na najvišem mogućem nivou. U to su se uverili naši mnogobrojni kupci, koji tretnutno stanuju i uživaju u svojim novim stanovima.

Svi objekti sagrađeni su od kvalitetnih i proverenih materijala, sa majstorima koji svoj posao obavljaju maksimalnim korišćenjem svih metoda, tehnika i znanja koje poseduju. Ono što još možemo istaći jeste infrastruktura zgrade, gde se u blizini nalaze sve potrebne prodavnice, gradski prevoz, osnovna škola, vrtići, kao i pijaca – sve na dohvat ruke

http://www.beointegral.com

GALERIJA

Prodaja stanova Železnik

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Lole Ribara 111

11030 Beograd

TELEFON

064/36-941-41

E-MAIL

beointegral@yahoo.com

Podelite!