Pečenjara KUDIN MOST

INFORMACIJE O FIRMI

Dugogodišnje bavljenje privatnim preduzetništvom i ugostiteljskom delatnošću u Batajnici rezultiralo je 2015. godine otvaranjem još jednog ugostiteljskog objekta i to ugostiteljske radnje i pečenjare „ KUDIN MOST“ .

Nalazimo se na lokaciji u neposrednoj blizini autoputa za Novi Sad i industrijske zone Batajnica – Zemun, na svega nekoliko stotina metara od naselja Zemun polje i Batajnice, a između Batajničkog druma i autoputa za Novi Sad

U našem objektu nudimo razne specijalitete kao što su jagnjeće pečenje, jareće pečenje, praseće pečenje, jagnjeće pečenje ispod peke (sač),teletinu ispod peke, pogaču (hleb) ispod peke, lešo jagnjetinu i jaretinu, specijalitete sa roštilja, ribe, jela po narudžbi, gotova jela koja možete probati u ugodnom ambijentu našeg objekta ili dobiti direktno u Vaše preduzeće kao topli obrok za Vaše zaposlene svakodnevno.

Naša vizija je da Vam u našem prostoru uz profesionalno osoblje i ugodan ambijent omogućimo vrhunsko uživanje u našim specijalitetima. Omogućimo ugodno opuštanje nakon napornog radnog dana, organizujemo Vaše poslovne ručkove, porodične proslave, svadbe, krštenje i sve druge vrste okupljanja.

Naš kapacitet je 150-200 mesta u objektu + terasa do 200 mesta.

GALERIJA

Pečenjara KUDIN MOST

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Batajnički drum 16 deo br.8

11080 Stari Zemun - Beograd

TELEFON

063/7500-900

063/303-512

E-MAIL

info@pecenjarakudinmost.rs

Podelite!