Otkup automobila Marko Petković

INFORMACIJE O FIRMI

Otkup poloavnih automobila u Beogradu i celoj Srbiji. Bavimo se otkupom vozila već dugi niz godina, vrlo profesionalno.

Naša agencija za otkup automobila locirana je u Beogradu. Upravo zato je otkup automobila Beograd naša glavna oblast rada! Mi smo jedna od najuspešnijih kompanija za otkup automobila, polovnjaka, starih i havarisanih vozila. Ovde, na teritoriji Beograda, se obavi najveći broj uspešnih prodaja polovnih automobila. Jedan od razloga je što pokrivamo bukvalno sve opštine, iako je Čukarica naše sedište. Dakle vrlo brzo stižemo u obližnje beogradske opštine: Rakovica, Savski Venac, Voždovac; ali i centralne: Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun; kao i nešto šire opštine Beograda: Surčin, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot, Mladenovac i Grocka.

Otkup starih, havarisanih i polovnih automobila u Srbiji. Bavimo se otkupom svih tipova automobila dugi niz godina. Na vama je samo da nas nazovete i dogovorite sa nama o vremenu i mestu sastanka. Naš ekspert za procenu vrednosti Vašeg vozila, pogledaće detaljno Vaš automobil i ponudiće Vam otkupnu cenu. Stanje vozila nije bitno za nas, jer mi otkupljujemo svako vozilo, bez obzira na stanje, predjenu kilomteražu, izgled.

Besplatna procena automobila je usluga koju nudimo svim zainteresovanim prodavcima automobila. Mnogi žele da znaju kakvo je stanje automobila koji žele da prodaju a naša agencija za otkup polovnih automobila nudi upravo to, i to besplatno! Procena automobila se vrši putem online upita u nastavku teksta ili jednostavnim pozivom na kontakt telefon koji možete videti. Nakon čega ćemo rado doći da uživo procenimo auto gde god da se nalazite u Srbiji i da pregovaramo sa vama.

Otkup motora vršimo uspešno već više od 10 godina. Ljubav prema motorima koju gajimo od prvog skutera koji smo vozili se proširila do toga da danas otkupljujemo veliki broj motora svih vrsta. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i da se odmah dogovorimo oko cene polovnih motora koje nudite. Otkup motora vršimo svugde u Srbiji uz podrazumevani otkup u Beogradu.

otkupautomobila.rs

GALERIJA

Otkup automobila Marko Petković

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stjepana Supanca 1A

11000 Beograd

TELEFON

065/989-83-68

E-MAIL

Podelite!