Odgajivačnica i Pansion za pse „OD PERPERA”

INFORMACIJE O FIRMI

Odgajivačnica Brazilskih Fila i moloskih rasa „OD PERPERA“ registrovana je 1997. godine pri Međunarodnoj Kinološkoj Federaciji (FCI) pod rednim brojem 3673. Ciljevi ove odgajivačnice su prevashodno uzgoj zdravih jedinki, na prvom mestu čuvenih i proverenih autentičnih brazilskih linija rase Brazilska Fila.

Od Maja meseca ove godine, 2009. počeo je sa radom i naš pansion za pse. Smešten u naselju Surčin, dalje od gradske vreve i buke, nudi idealan smeštaj za vaše kućne ljubimce u prelepom ambijentu sa komfornim boksovima i termoizolovanim kućicama. U sklopu pansiona radi i odgajivačnica „OD PERPERA“.

Smeštajni kapaciteti sastoje se od 12 delimično natkrivenih, elektrifikovanih boksova dimenzija 2,5x4m sa sistemom za odvođenje otpadnih voda i materija sa kućicama izrađenim od prirodnog materijala (drvo) sa termoizolacijom u svim zidovima, a i u samom podu i krovu kućica, kao i od ispusta za pse 20x20m.

O radu pansiona brine iskusno osoblje uz stalan veterinarski nadzor tako da se vaši ljubimci neće osećati zapostavljeno u vreme vašeg odsustva, već će im upravo biti posvećena sva moguća pažnja i ispunjeni svi vaši zahtevi u pogledu ishrane i nege.

Zbog ograničenosti kapaciteta poželjno je rezervisati smeštaj na vreme.

Pansion “Od perpera” posvećuje punu pažnju svakom psu kako bi što je moguće više ublažio nedostatak njegovih vlasnika

GALERIJA

Odgajivačnica i Pansion za pse „OD PERPERA”

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kukuruzna 13

11271 Surčin - Beograd

TELEFON

063/226-301

E-MAIL

office@odgajivacnicapasa.rs

Podelite!