MyCrib Salon nameštaja

INFORMACIJE O FIRMI

Brend Švajcarskog nameštaja Mycrib je već pet godina na tržištu u Srbiji, sa sedištem i salonom u Beogradu. Moderan dizajn i vrhuski kvalitet su ono što ovaj brend stavlja na prvo mesto i razlikuje od drugih proizvođača. Brižljivo odabrani komadni, tapacirani nameštaj prati svetske trendove i prilagođava se savremenom načinu života.

Završna obrada i kontrola kvaliteta prema Internacionalnoj skali kvaliteta ovaj brend nameštaja svrstava u I klasu, što potvrđuje i atest I kategorije koji je prvo strogo kontrolisan u Evropi, a potom i u Srbiji.

Po želji kupaca modeli dolaze isporučeni u tačno definisanoj boji, vrsti kože, mebl štofu, sa mogućim kombinacijama i željama kupaca, a u saradnji sa našim stručnim timom .

Uvek na usluzi, sa poštovanjem Mycrib.

Jedna od prestižnih ponuda našeg salona je i arhitektonski projekat vašeg prostora sa tačnim 3d izgledom i nameštajem koji odaberete. Naš stručni tim izlazi na teren, uzima tačne dimenzije, fotografiše postojeće stanje i pretvara vaš prostor od zidova, tapeta, plafona, rasvete u sasvim jedan novi ambijent modernog stanovanja današnjice.

Ovu uslugu našim cenjenim mušterijama nudimo gratis.

MYCRIB vam nudi projektovanje enterijera, izradu i ugradnju svih dizajniranih elemenata za vaš prostor. Naš tim Arhitekata je zaduzen za kompletan nadzor tokom svih radova koji su obuhvaćeni projektom, a u dogovoru sa investitorom.

Naš proizvodni program:

GALERIJA

MyCrib Salon nameštaja

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojislava Ilića 45

11000 Beograd

TELEFON

011/4113-353

064/4925-749

063/8356-333

E-MAIL

mycrib.salon@gmail.com

Podelite!