Metalna galanterija Hrnjak D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

METALNA GALANTERIJA HRNJAK D.O.O. , nekada limarska radnja, danas je firma sa tradicijom dugom 73 godine. U svom proizvodnom programu nudi preko 130 vrsta proizvoda, pre svega za domaćinstvo i zanatstvo, a poslednjih deset godina i za knjižarstvo.

Razni oblici tepsija i plehova za pečena testa,  kalupi za slavske kolače, za torte raznih oblika, komisbrot, modle za krofne, pogačice, perece, vanilice, grancle, štanglice i druge vrste kolača, noževi za voće i povrće, pasirke i mlinovi za paradajz i voće, trenice (rende) za voće, povrće i bundevu  samo su deo uobičajene ponude.

Pored toga, u ponudi se mogu naći i proizvodi  koje je nekad imala svaka kuća, a sada se ređe koriste – žarači, lopatice za pepeo, zvono za šurenje svinja, ručni špric za kobasice, merice za tečnost, levkovi itd. Prema našem saznanju neke proizvode (modle za perece, mlin za paradajz, berač za voće i metalne viklere) danas u Srbiji izrađuje jedino METALNA GALANTERIJA HRNJAK.

U knjižarskom asortimanu zastupljeni su: šetajuća mehanika, brzovezi sa iglicama, prstenovi za lajsne i registratore, elastične vrpce sa metalnim završecima za fascikle i neelastične vrpce za papirne kese.

Proizvodi su izrađeni od materijala domaćih proizvođača, npr. od elektrolitičkih belih limova I klase, hladnovaljanih limova i aluminijuma. Prema stručnom mišljenju Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu, prilikom svakog ispitivanja proizvodi su proglašeni zdravstveno ispravnim.

METALNA GALANTERIJA HRNJAK D.O.O. svoje proizvode plasira na tržište putem veleprodaje. Potrebne informacije o uslovima prodaje i cenama proizvoda mogu se dobiti putem telefona ili mejla.

GALERIJA

Metalna galanterija Hrnjak D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dr.Milutina Ivkovića 2a

11000 Beograd

TELEFON

011/369-16-35

063/111-32-57

E-MAIL

office@mghrnjak.rs

Podelite!