M Strong car D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

M STRONG CAR doo (MSC) je preduzeće koje se bavi uslužnom delatnošću održavanja i praćenja voznog parka – CAR FLEET MANAGEMENT- CFM i RENT-A-CAR USLUGA. MSC tim su vrhunski profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti održavanja voznog parka, osiguranja, servisiranja i registracije vozila.

MSC je prepoznalo želje i potrebe potencijalnih klijenata te je svoju ponudu i usluge usmerila na kvalitetno i profesionalno rešavanje CAR FLEET MANAGEMENT-a, sa kompletnim programom upravljanja voznim parkom i uključenim administrativnim uslugama, asistencijama u svim prilikama, kao i angažovanjem sopstvene radne snage za potrebe održavanja voznog parka.

Danas sve više kompanija širom sveta koristi ovu vrstu usluge, kako bi bile što efikasnije u svom poslovanju i uštedele vreme i novac. Ovakav inovativni pristup posebno je pogodan za klijente koji nemaju svoje službe za upravljanje i održavanje voznog parka, kao i za klijente koji žele da smanje svoje troškove a povećaju profit.

Uz Vaše odobrenje briga o voznom parku prepuštena je nama. Naš tim stručnjaka direktno komunicira sa krajnjim korisnicima vozila i na taj način brže i efikasnije rešavamo sve Vaše probleme. Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno.

Svaki klijent s obzirom na veličinu i poslovanje ima drugačije potrebe, zato je MSC osmislio različite nivoe usluga prilagodljivih Vašim potrebama. Naš cilj je ponuditi klijentu optimalna rešenja kroz čvrsto partnerstvo. 

Naše usluge:
1. RENT-A-CAR
2. ASISTENCIJA PRI ODRŽAVANJU VOZILA
3. POMOĆ NA PUTU
4. ASISTENCIJA KOD HAVARIJA
5. SERVIS PNEUMATIKA
6. ZAMENSKO VOZILO
7. PRANJE I TANKOVANJE VOZILA
8. ADMINISTRATIVNE USLUGE

M STRONG CAR tim Vam je omogućio kreiranje usluga i cena, a usaglašenih sa potrebama Vašeg poslovanja. Potpuno smo spremni da odgovorimo na zahteve naših klijenata.

Na ovaj način možete izbeći suvišne troškove održavanja voznog parka.

MSC CAR FLEET MANAGEMENT TREBA DA BUDE VAŠ IZBOR !

GALERIJA

M Strong car D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ljutice Bogdana 1A, II SPRAT

11000 Beograd

TELEFON

011/666-21-55

063/405-358

E-MAIL

info@strongcar.rs

Podelite!