Limodex SZR

INFORMACIJE O FIRMI

Limodex SZR

SZR LIMODEX zanatsko-limarska firma. Osnovana je 2004 godine i čini je tim stručnjaka iz ove delatnosti. 

Naša firma poseduje visok stepen iskustva u projektovanju, izradi i ugradnji ventilacionih i klimatizacionih sistema (ventilacija), kao i ugradnju opreme za ventilacione i klimatizacione sisteme.

Bavimo se izradom hauba za roštilj uz ugradnju filtera za masnu paru i ugljenih filtera za neutralisanje mirisa. Izvodimo sve radove iz domena građevinske limarije (izrada, ugradnja i zamena oluka, razne vrste opšivanja, okapnice…).

Dugogodišnje iskustvo u vršenju ove delatnosti dokazalo nam je, da vrhunski kvalitet koji pružamo našim klijentima predstavlja jedinstvenu garanciju naše firme.

Ventilacioni sistemi

Izrada i ugradnja ventilacionih i klimatizacionih sistema (ventilacija) kao i ugradnja opreme za ventilacione i klimatizacione sisteme. Za izradu ventilacionih kanala koristimo pocinkovani lim i crni lim debljine 2 mm.

Izrada hauba za roštilj

Izrada i ugradnja hauba za roštilj uz ugradnju filtera za masnu paru i ugljenih filtera za neutralisanje mirisa. Haube za roštilj izrađujemo od pocinkovanog lima, aluminijumskog lima kao i prohromske haube za roštilj.

Građevinska limarija

Izrada, ugradnja i zamena oluka, vetarlajsni, okapnica, sve vrste opšivanja i pokrivanje krovova. Za izradu oluka vetarlajsni, okapnica, opšivki i pokrivanje krovova koristimo pocinkovani lim, zatim plastificirani lim u svim bojama, aluminijumski lim i bakar. Limovi su visokog kvaliteta sa garancijom dugotrajnosti.

GALERIJA

Limodex SZR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojni put 63/1

11080 Beograd

TELEFON

064/220-46-56

011/210-90-74

E-MAIL

limodex@hotmail.com

Podelite!