L.T.C.Stanković

INFORMACIJE O FIRMI

Transportno preduzeće LTC Stanković se bavi prevozom i vangabaritnim prevozom robe u domaćem i medjunarodnom saobraćaju, sopstvenim i vozilima drugih prevoznika – domaćih i ino partnera, kompletnom logistikom vezanom za domaći i medjunarodni transport, kao i konsalting iz oblasti medjunarodnog saobraćaja i obezbedjivanja dozvola i sve druge neophodne dokumentacije za obavljanje istog.

Višegodišnje iskustvo, visokoobrazovni stručni kadar garantuje kvalitet i sigurnost svakog nama poverenog posla. Ako vam je potreban prevoz ili vangabaritni prevoz u domaćem i međunarodnom saobraćaju LTC Stanković garantuje Vam sigurnost i kvalitet.

Vršimo prevoz svih pošiljki i prevoza sirom Evrope i Azije. Pružamo mogućnost organizovanja vangabaritnog prevoza za težine do 100 tona, maksimalne duzine širine i visine.

U našem asortimanu usluga posebno se ističe vangabaritni transport. Vršimo specijalni transport na celoj teritoriji Evro-Azijskog regiona. Obezbeđujemo dozvole za specijalni transport, gradske dozvole, vršimo montažu i demontažu putnih i drugih objekata, vršimo manipulaciju teretom, obezbeđujemo saglasnosti organa državne uprave i lokalne samouprave, izrađujemo elaborate, obezbeđujemo tehničku pratnju, kao pratnju policije za Vaše specijalne transporte.
Naše dugogodišnje iskustvo u specijalnim transportima garantuje da će vaš specijalni teret biti isporučen bezbedno, profesionalno i na vreme.
Imate upit za specijalni transport? Pošaljite nam mejl na transport@ltc.rs i potrudićemo se da Vam dostavimo našu najpovoljniju ponudu u najkraćem mogućem roku.

GALERIJA

L.T.C.Stanković

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kumodraška 182

11000 Voždovac - Beograd

TELEFON

011/309-82-90

011/309-82-91

063/602-353

E-MAIL

office@ltc.rs

Podelite!