Injac doo

INFORMACIJE O FIRMI

Injac doo

Injac doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom, najsavremenijih i najkvalitetnijih lajsni i ramova za slike.

Zahvaljujući tehničkim inovacijama, praćenju svetskih trendova i stalnom ulaganju u razvoj u proteklih 30 godina ova proizvodnja je danas lider na Balkanu i po obimu proizvodnje i po kvalitetu proizvoda.
Od 2000. godine proizvodnja se obavlja u novoj fabrici sa najsavremenijim mašinama u predgrađu Beograda. U ovom pogonu površine 4.000 m2 radi 30 radnika na proizvodnji više od 500 modela lajsni za ramove slike.
U protekle tri decenije razvili smo saradnju koja je prerasla u prijateljstvo sa vodećim galeristima u gradu i zemlji.

Već 35 godina držimo primat u oblasti proizvodnji lajsni za ramove za slike na Balkanu i izvozimo naše proizvode u desetak evropskih zemalja.
Najveće zadovoljsvo predstavlja nam kada vidimo slike poznatih i cenjenih umetnika uramljene u lajsne koje su izašle iz naše fabrike.

Lajsna za ram za sliku je industrijski proizvod. Da bi se prednjačilo u oštroj konkurenciji mora se postići kvalitet koji podrazumeva najbolji uvozni materijal, aktuelan dizajn, vrhunsku finalnu obradu i iznad svega savršenu preciznost konačnog proizvoda. Ovo nije moguće bez najsavremenijih mašina za preradu drveta koje se uvoze iz Nemačke i mašina za finalnu obradu koje se uvoze iz Italije, zemlje koja u svetu prednjači u industriji lasni za ramove za slike. 

GALERIJA

Injac doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Batutova 18

11050 Beograd

TELEFON

011/242-31-94

E-MAIL

office@injacframes.com

Podelite!