INCA PRODUCT DOO

INFORMACIJE O FIRMI

Inca product se bavi uvozom, izvozom i veleprodajom isključivo organske i bezglutenske hrane. Osnovana je sa idejom da služi svima koji nastoje da žive zdravije, kvalitetnije, lepše i duže. Naš princip je da se držimo isključivo prirode i to netaknute prirode Amazonije.

Proizvodi koje uvozimo isključivo rastu na visokim nadmorskim visinama u podnožju Anda i Amazoniji i važe za jedne od najzdravijih na svetu. Naši proizvodi se seju i beru ručno i visokog su kvaliteta. Pored jedinstvenih proizvoda, koji se mogu naći samo kad nas, postoji mogućnost poručivanja određenih proizvoda iz Perua. Naš moto je zdrav odnos prema telu, duhu i prirodi.

Proizvodi se pakuju u Peruu i tako zapakovani u zip lock vakuum pakovanju od 250g i 100g, stižu pravo u naš magacin. Jedinstveni smo po načinu uvoza, a samim tim kvalitet naših proizvoda je neuporedivo veći, jer gotovi proizvodi direktno iz aviona ili sa broda stižu pravo kod nas. Na taj način obezbeđujemo da proizvodi sačuvaju sve hranjive sastojke i maksimalnu svežinu.
Svi proizvodi su BEZ GLUTENA (potvrdu izdala SP laboratorija a.d. Bečej) i svi proizvodi su ORGANSKI (potvrdu izdala ECOCERT BALKAN D.O.O.). Takođe imamo sertifikate EU i SAD. Kao ČLANOVI UDRUŽENJA SRBIJE ZA CELIJAKIJU voleli bismo da pomognemo svoj deci i svima ostalima obelilim od celijakije, kao i onima koji nastoje da se hrane sto zdravije. Svi maloprodajni objekti će biti reklamirani na našem sajtu i facebook stranici SUPER HRANA IZ PERUA i na taj način omogućavamo da svi ljudi kao i oni koji su alergični na gluten mogu što lakše i brze da dođu do naših proizvoda.

Iz naše ponude izdvajamo:

Organske i bezglutenske ČIJA SEMENKE,
Organsko i bezglutensko BRAŠNO OD KINOE,
Organske i bezglutenske PAHULJICE OD KINOE,
Organske i bezglutenske KINOA BELE SEMENKE,
Organsku i bezglutensku MEŠAVINU BELE, CRNE I CRVENE KINOE,
Organske i bezglutenske AMARANT SEMENKE, njihov pravi naziv su KIVIĆA SEMENKE,
Organsko i bezglutensko AMARANT BRAŠNO, njihov pravi naziv su KIVIĆA BRAŠNO,
Organski i bezglutenski KAKAO U PRAHU,
Organski i bezglutenski KAKAO NIBS,
Organska i bezglutenska PERUANSKA MAKA U PRAHU,
Organski i bezglutenski KAMU KAMU U PRAHU.

http://www.incaprodukt.rs

GALERIJA

INCA PRODUCT DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gandijeva 220

11070 Novi Beograd

TELEFON

065/216-88-84

011/216-88-84

E-MAIL

incaproduct@gmail.com

Podelite!