Hotel Townhouse 27

INFORMACIJE O FIRMI

Smešten u šarmantnom starom delu Beograda, Townhouse 27 važi za jedini autentičan butik hotel, urbanu čaroliju u gradu okruženom rekama.

Ova oaza tišine pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i uživaju u umetničkoj atmosferi koju prožima specifičan dizajnerski luksuz.

Na raspolaganju su Vam sve pogodnosti savremenog doba, prostrane sobe koje važe za najveće u gradu i višestruko nagrađivana usluga koja je razvijena do nivoa ličnog konsijerža.

Hotel sadrži 21 izuzetno veliku, luksuznu smeštajnu jedinicu, uključujući 9 apartmana, koje gostima obezbeđuju izolovano mesto za odmor, mir i tišinu. Sadržaj mini bara možete unapred da planirate i poručite,

baš kao kod kuće, a smeštaj uključuje veliki i udoban bračni krevet, mogućnost izbora različitih tipova jastuka, veliki prostor za sedenje sa ultra modernom sofom, Bang & Olufsen televizor, Nespresso aparat samo za Vas,

odabrane DVD sadržaje, kao i specijalnu selekciju vina vrhunskog kvaliteta direktno iz naše vinarije i mnoštvo privlačnih sitnih poslastica koje stalno stižu – jer ste Vi u svakom trenutku VIP.

GALERIJA

Hotel Townhouse 27

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Maršala Birjuzova 27

11000 Beograd

TELEFON

011/20-22-900

060/80-50-290

E-MAIL

hotel@townhouse27.com

Podelite!