FAST FOOD PUNA KAPA 3

INFORMACIJE O FIRMI

FAST FOOD PUNA KAPA 3

Najkvalitetniji roštilj na ćumur, po više nego popularnim cenama.

Pored specijaliteta sa roštilja, u našoj ponudi nalaze se raznovrsni sendviči, pohovan program, slane i slatke palačinke. Takođe, vršimo uslužno pečenje mesa koje je kupljeno kod nas.

Najbolji fast food u gradu svim pravim gurmanima nudi punu kapu specijaliteta sa roštilja koji se pripremaju od najkvalitetnijeg mesa i po originalnim recepturama. Naša ponuda obuhvata: ćevape, pljeskavice, domaće kobasice, pileće meso i batak, vešalice, ražnjiće i druge specijalitete koje za Vas spremaju vrsni majstori na roštilju na ćumur, što ima daje poseban miris i ukus.

kod nas možete poručiti roštilj na kilo. Iz ponude posebno izdvajamo mešano meso (pileće belo, batak, kobasica, ćevapi, uštipci), pileće rolovane ražnjiće, domaće kobasice, kao i jako popularna pileća krilca. Uz svaku porudžbinu dobijate tri lepinje ili tortilje, prema izboru.

Sve ljubitelje pohovanog oduševiće naš bogat program koji uključuje pohovanu piletinu, kačkavalj, slanu palačinku i pileće štapiće u susamu kao i slane i slatke palačinke.

GALERIJA

FAST FOOD PUNA KAPA 3

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Borska 13v

11090 Rakovica - Beograd

TELEFON

061/66-28-268

E-MAIL

miljkovicboban1@gmail.com

SAJT

Podelite!