ESTETSKI CENTAR DERMISA NIŠ

INFORMACIJE O FIRMI

Usluge koje pružamo su kozmetičke usluge a radimo:

tretmane lica

mezoterapiju

anti age tretmane

Eststski centar Dermisa jedinstven u Srbiji po tretmanu lica aparatom Venus Viva-nanofrakcijska radiofrekvencija rekonstruiše Vašu kožu, uklanja duboke bore i ožiljke, a koža Vašeg lica je svetlija i sveža!

Blistava koža je ono što želite i što zaslužujete, a Venus Viva frakcijska terapija lica ukloniće sve nesavršenosti kože Vašeg lica. Ovim tretmanom ćete dobiti mladoliku, poželjnu i prekrasnu kožu. 
Venus Viva frakcijska terapija lica zahvat kombinuje nanofrakcijsku radiofrekvenciju i jednu vrstu SmartScan tehnologije. Radi se o revolucionarnoj tehnologiji, a tretman se može koristiti za tretiranje ožiljaka od akni, poboljšanja teksture kože, zatezanje kože i pomlađivanje.
S vremenom se naš kolagen i elastin raspadaju što uzrokuje starenje kože. Izgled naše kože se menja, a neke od tih promena uključuju bore, linije, promene u teksturi te pojavu kapilara i crvenila. Pore na našoj koži izgledaju otvorenije, a bore oko očiju postaju dublje. Venus Viva je tretman koji Vašoj koži daje svežiji, prirodniji i mladolikiji izgled bez operativnog zahvata.

GALERIJA

ESTETSKI CENTAR DERMISA NIŠ

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kej kola srpskih sestara 35/6

18000 Niš

TELEFON

062/88-04-278

E-MAIL

office@dermisa.rs

SAJT

Podelite!