Estetika Moderna Salon lepote Novi Sad

INFORMACIJE O FIRMI

Salon za negu tela “Estetika Moderna” je osnovan 1997. godine. Cilj nam je bio da svojim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge nege tela i lica i pri tom koristimo iskustva renomiranih svetskih kozmetičkih proizvodjača. Od osnivanja salon se nalazio u samom centru grada, u Futoškoj ulici. Posle izvesnog vremena, salon se seli na Bulevar Cara Lazara gde se i danas nalazi. 

Uz stalna usavršavanja, obuke i posete sajmovima kozmetike mi konstantno proširujemo i dopunjujemo naše usluge u tretmanima nege lica i tela, ispunjavajući očekivanja i najzahtevnijih klijenata

Salon za negu tela “Estetika moderna” posluje već deset godina i pruža kozmetičke usluge koristeći proizvode za negu lica i tela najeminentnijih kozmetičkih kuća “Sothys” i ”Esensa Mediteranea”.
U prijatnoj i toploj atmosferi osećaćete se zadovoljno i ispunjeno koristeći naše mnogobrojne i kvalitetne usluge. Ljubazno osoblje je tu da Vam pomogne u ostvarivanju Vaših vizija o savršenom izgledu, a sve u cilju Vašeg opuštanja i uživanja.

Salon “Estetika moderna” pruža profesionalne usluge:

– Pedikir
– Manikir
– Nadogradnja noktiju
– Lakiranje
– Korekcija noktiju
– Depilacija prepona
– Depilacija celih nogu
– Depilacija ruku

GALERIJA

ESTETIKA MODERNA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bulevar Cara Lazara 88

21000 Novi Sad

TELEFON

063/821-32-96

021/654-92-43

E-MAIL

estetika_moderna@yahoo.com

SAJT

Podelite!