Eki & Adi D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

EKI & ADI D.O.O.

  Ima tradiciju dugu preko petnaest godina u trgovini igračakama i dečijem programu kao i posuđem od stakla, porcelana i inox-a. 
Fokus firme ja na uvozu, izvozu i distribuciji . 
Kao pouzdan partner stranim kompanijama firma ima exkluzivu i zastupništvo nemačkog brenda John, proizvođača lopti svih vrsta, turskih kompanija Pilsan, proizvođača igračaka za dvorišta, parkove i vrtiće, MGS, proizvođača setova za plažu i didaktičkih igračaka, Hascevher, proizvođača posuđa od inox-a, Pasabahce, proizvođača posuđa od visokokvalitetnog stakla, Korozo, proizvođač papirnih i PVC kesa svih vrsta. 
Dallytoys je vlastiti brend kojim firma namerava da u direktnoj komunikaciji sa tržištem, pruži dečijoj populaciji i roditeljima adekvatne igračke i zabavne proizvode, dok je Pasha vlastiti brend kojim firma upotpunjuje program posuđa. 
Osim izvoza u BiH i Crnu Goru treba napomenuti saradnju sa velikim brojem kupaca iz malog formata trgovina, a posebno i direktno snabdevanje velikih formata Metro, Tempo, Maxi, Idea, Familija market…, saradnja je odlična i sa ostalim veleprodajama i distributerima iz branše.

GALERIJA

Eki & Adi D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Save Kovačevića bb

136300 Novi Pazar

TELEFON

020/311-776

020/331-420

E-MAIL

office@eki-adi.co.rs

Podelite!