EGROKORR TRADE DOO NOVI BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

Tradicija u proizvodnji kvalitetnih premaza duga 140 godina sa kontinuiranim rastom prodaje na domaćem i inostranom tržištu uz primenu najsavremenijih tehnologija prethodili su osnivanju joint-venture firme EGROKORR TRADE d.o.o. u Srbiji 2001 godine i njenom uspešnom poslovanju i plasmanu proizvoda u regionu do danas.

Menadžment kompanije posebnu pažnju posvećuje planiranju i realizaciji principa da se uz minimalnu potrošnju energije postignu maksimalni rezultati. U skladu sa svetskim trendovima i aktivno brinući o životnoj sredini, EGROKORR Zrt. proizvodi artikle koji kvalitetom zadovolj -avaju najviše evropske standarde i u potpunosti zadovoljavaju VOC standard o najnižem nivou štetnih materija u premazima. Naši proizvodi su sertifikovani od strane eminentnih institucija kao što su IMS (Beograd), Kermy (Mađarska) i TUV (Nemačka), a poslujemo u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001, ISO 14001 i ISO 28001.

Proizvodni program se sastoji od više kategorija različitih vrsta industrijskih, dekorativnih i specijalnih premaza za zaštitu metala, drveta, plastike i mineralnih površina.

EGROKORR TRADE d.o.o. zauzima posebnu mesto na regionalnom tržištu na kome svojom inovativnom strategijom, intelektualnim potencijalom i uz podršku proizvođača EGROKORR Zrt. stalno i uspešno poboljšava svoje pozicije. Savremeni proizvodni kapaciteti i izvan – redno visok kvalitet proizvodnog i naučnog tima čine da proizvodni program bude opšte prihvaćen od strane korisnika na obostrano zadovoljstvo.

Usvajanjem agresivnog pristupa tržištu radi sopstvenog svakodnevnog napretka EGROKORR TRADE d.o.o. će nastaviti i ubuduće da nudi nove proizvode svojim partnerima uz garanciju kvalteta sa ciljem da unapredi poslovanje, zauzme lidersku poziciju na tržištu i obezbedi potpuno zadovoljstvo svojih klijenata.

http://www.egrokorrtrade.com

GALERIJA

EGROKORR TRADE DOO NOVI BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Milentija Popovića 9

11070 Novi Beograd

TELEFON

063/391-561

063/274-976

E-MAIL

office@egrokorrtrade.com

Podelite!