Digital ART Mashnica

INFORMACIJE O FIRMI

Pozivnice Mashnica je kreativni studio specijalizovan za izradu pozivnica za venčanje i ostale prateće galanterije za Vaš savršeni dan.

Sve pozivnice za svadbu iz naše ponude dizajnirane su sa ljubavlju i strpljenjem i sa željom da dodatno ulepšaju Vaše venčanje. Nadamo se da ćete uživati u kupovini barem onoliko koliko smo mi uživali dizajnirajući ih. Naš tim se potrudio da osmisli dizajnerska rešenja koja su drugačija i maštovitija od onoga na šta smo svi navikli, u nadi da će zadovoljiti klijente željne nečeg novog, kvalitetnog i jedinstvenog.

Pored velikog izbora i prelepih modela pozivnica, našim klijentima pružamo izuzetnu uslugu i podršku u svakom trenutku, bila to najmanja sitnica ili specifičan zahtev kome je potrebno posvetiti mnogo pažnje.. Mi to jednostavno radimo sasvim drugačije… Nadamo se da ćete uživati u našoj ponudi.

Zahvaljujemo se svim našim dragim klijentima na sugestijama, idejama i predlozima koje smo dobili u proteklom periodu, a koji su nam puno značili u kreiranju novih rešenja.  Budite slobodni da na date Vaše mišljenje ili primedbe koje imate na ovogodišnje nove modele. Ukoliko Vam se dopada ono što smo uradili, kliknite na like dugme u dnu strane i preporučite nas Vašim prijateljima. Uživajte u ponudi.

Vaše pozivnice Mashnica.

GALERIJA

Digital ART Mashnica

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Miljakovački Vinogradi 9D

11000 Beograd

TELEFON

062/222-902

069/440-90-09

E-MAIL

office@pozivnicezavencanje.com

Podelite!