Centroprojekt doo

INFORMACIJE O FIRMI

Centroprojekt doo

Centroprojekt d.o.o. je osnovan 1950. godine. Tokom decenija postao je jedna od najvećih projektantskih kuća u Srbiji i lider u regionu, sa multidisciplinarnim timom, koji predstavlja spoj različitih generacija i objedinjuje iskustva stečena na mnogim kapitalnim projektima u zemlji i inostranstvu.

Sa centralnom kancelarijom u Beogradu, i kancelarijama u Podgorici (Crna Gora) i Moskvi (Ruska Federacija), Centroprojekt d.o.o. pored domaće ima inostranu projektantsku praksu u Evropi, Africi, Aziji i na Bliskom Istoku. Kompanija poseduje licence za projektovanje u Srbiji, Crnoj Gori i Rusiji.

Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja. Godine i decenije partnerske saradnje izgradile su istančane odnose međusobnog razumevanja među zaposlenima, što unosi pozitivnu energiju u poslovanje i direktno utiče na kvalitet i brzinu ispunjavanja postavljenih radnih ciljeva.

Usluge koje vam nudimo su:

  • Projektovanje
  • Inženjering
  • Nadzor

Firma Centroprojekt d.o.o.  pruža kompletne projektantske usluge urbanističkog planiranja, arhitektonskog projektovanja kao i projektovanje konstrukcija i instalacija.

Usluge projektovanja obuhvataju široku tipologiju objekata uključujući hotele, komercijalno poslovne centre, tržne centre, industrijsko transportne komplekse, zdravstvene centre kao i stambene komplekse.

Centroprojekt d.o.o. poseduje sertifikat ISO 9001:2008 i kompletnu projektnu dokumentaciju priprema na srpskom, ruskom i engleskom jeziku.

Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja.

GALERIJA

Centroprojekt doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Makenzijeva 51-53

11050 Beograd

TELEFON

011/268-46-55

011/268-68-56

E-MAIL

cp@centroprojekt-doo.com

Podelite!