Centar za edukaciju dece- Vrtić Dečija Bašta

INFORMACIJE O FIRMI

Vrtić, centar za edukaciju dece “Dečija bašta” je počeo sa radom 1. februara 2017. godine.

Vrtić je smešten u novom i lepo opremljenom prostoru od 200 kvadratnih metara, koji nije namenski građen, ali je u potpunosti adaptiran za boravak dece, sa dvorištem, koje je uređeno travnatom površinom, baštom sa voćem i letnjikovcem, koji omogućava boravak i igru dece na otvorenom svakodnevno i u svim vremenskim prilikama.

Nalazi se u mirnom delu grada, u blizini spomen-parka Bubanj.

Vrtić je opremljen najsavremenijim didaktičkim sredstvima za rad sa decom, igračkama, koje su bezbedne i u potpunosti u skladu sa potrebama dece i normativima za rad.

Prostor je prilagođen svim uzrastima i bezbedan za boravak dece.

Sa decom radi stručan kadar, vaspitač, medicinska sestra-vaspitač i psiholog, uz podršku saradnika sa strane: profesora engleskog jezika, profesora fizičke kulture, pedijatra, logopeda i saradnika drugih profila koje angažujemo po potrebi.

Programom rada predviđeni su pored svako dnevnog i organizovanog vaspitno obrazovnog rada sa decom u okviru svih aspekata razvoja i sledeći sadržaji :
– što više fizičkih aktivnosti u dvorištu, svakodnevne šetnje do obližnjeg parka Bubanj i organizovanje istraživačkih i drugih aktivnosti u prirodi.
– Razvijanje ekološke svesti kod dece na ranom uzrastu, a kroz različite akcije i aktivnosti.
– da deca kroz igru i razne sadržaje i aktivnosti upoznaju prirodu, da je zavole
– da kod dece razvijamo navikezdrave ishrane, saznanja o zdravoj hrani, gajenju voća i povrća, vrstama biljaka, rastu i razvoju biljaka.

GALERIJA

Centar za edukaciju dece- Vrtić Dečija Bašta

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vladislava Ribnikara 9, Pasi Poljana

18000 Niš

TELEFON

063 106 84 95

018 45 49 213

E-MAIL

jvesna63@gmail.com

SAJT

Podelite!