BNB KETERING

INFORMACIJE O FIRMI

BNB Ketering

je deo grupacije Sur Klub MPC koji se pored svoje delatnosti već više od 30 god. bavi i “Catering-om“. U tom smislu BNB Ketering snabdeva pekarskim proizvodima, konditorskim proizvodima, sokovima, mlekom i mlečnim proizvodima, kao i kuvanim – gotovim jelima brojne predškolske i školske ustanove, kao i firme.

BNB ketering je savršeno otkriće i rešenje za sve koji žele da se zdravo i ukusno hrane, kod kuće ili na radnom mestu. Iza nas je preko 30 godina iskustva, a zahvaljujući sopstvenom pogonu za proizvodnju pekarskih proizvoda, kao i kuhinji za pripremanje hrane koja je usklađena sa važećim strukovnim standardom HACCP, možemo da Vam ponudimo najlepše slane i slatke zalogaje za sve vrste proslava, ali i svakodnevno uživanje.

Naše poslovanje je u potpunosti usklađeno sa standardima ISO:9001/2008, ISO:22000 i HACCP standardom, što dokazuju i sertifikati. Sastavljanje svih jelovnika koji se nalaze u našoj ponudi nadzire iskusni nutricionista Jasna Stojanović. Takođe, posedujemo odgovorajuća dostavna vozila specijalizovana za prevoz hrane i prehrambenih proizvoda, kao i propisane posude.

 BNB ketering nudi Vam usluge pripremanja i dostave hrane za sve tipove proslava:

-Ketering za poslovne prezentacije

-Ketering za svadbe

-Ketering za dečije rođendane

-Švedski sto

-Hladno topli bifei

-Ketering za žurke i privatne proslave

-Ketering za krsne slave

-Kokteli

-Ketering za svečane prijeme

U zavisnosti od vrste proslave, naša ponuda obuhvata širok asortiman vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji će sa sigurnošću oduševiti sve Vaše goste, saradnike ili poslovne partnere. Prilikom pripreme hrane za sve vrste proslava posebnu pažnju posvećujemo izboru najkvalitetnijih namirnica, što našim jelima daje nezaboravan ukus.

Naš vrhunski tim trudi se da dekoracija hrane bude primerena događaju za koji je pripremljen ketering. Takođe, nudimo iznajmljivanje profesionalnog i stručnog osoblja za bilo koji vid Vaše proslave, bilo poslovne ili privatne. Uživajte u društvu Vaših dragih gostiju, jer BNB ketering Beograd je uvek tu za Vas.

GALERIJA

BNB Ketering

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kapetan Mišina 31

11000 Beograd

TELEFON

063/216-205
011/263-1948
011/328-3014
063/388-474
011/309-6844

E-MAIL

kuhinja@bnbketeringbeograd.rs

Podelite!