AUTOBIRAČ Agencija za registraciju vozila

INFORMACIJE O FIRMI

Inicijalni motiv nastanka agencije AUTOBIRAČ se može smestiti u moto: “Bez čekanja i sekiracije brzo i efikasno do registracije”.

U fokusu našeg poslovanja je zadovoljan klijent i uspešno završena registracija bez nepotrebnog trošenja vremena, novca i komplikovanih procedura.

Uzimajući u obzir te činjenice pored redovnih usluga na raspolaganju je i mogućnost preuzimanja dokumenata na način koji klijentima najviše odgovara.

Na vaš poziv dolazimo na adresu koja vama najviše odgovara na teritoriji čitavog Beograda.

Klikom na stavke u meniju možete se informisati o potrebnoj dokumentaciji prilikom registracije vozila, ceni registracije za vaše vozila koristeći kalkulator, kompletnoj našoj usluzi, načinima plaćanja, akcijama itd.

Posebna pogodnost je online najava registracije vozila gde možete izabrati željeni datum registracije, ostaviti podatke a ostalo je naša briga.

Prateći savremene trendove poslovanja i rukovođeni idejom da se naša usluga približi što većem broju klijenata više o nama možete saznati na društvenim mrežama:facebook,twitter, google+.

Istakli bi uspešnu poslovnu saradnju sa osiguravajućom kućom “Triglav osiguranje” a.d.o. pa se tako polise autoodgovornosti i kasko osiguranja nalaze u našoj ponudi.

Trudićemo se da održimo nivo usluge kao do sada kao i da ispoštujemo sve standarde koji važe u oblasti registracije vozila a ideja o zadovoljnom klijentu koja je aktuelna od samog početka i dalje će biti naš primarni zadatak.

http://www.autobirac.rs/

GALERIJA

AUTOBIRAČ Agencija za registraciju vozila

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dimitrija Tucovića 90

11050 Beograd

TELEFON

060/03-41-401

011/241-39-06

E-MAIL

autobirac@gmail.com

Podelite!