Auto Centra Stojanov

INFORMACIJE O FIRMI

Auto servis Stojanov je specijalizovani auto centar za popravku, održavanje i servisiranje putničkih automobila i dostavnih vozila iz programa najpopularnijih auto brendova.

  • VOLKSWAGEN
  • AUDI
  • ŠKODA
  • SEAT

U auto centru “AC Stojanov” se mogu izvršiti sve vrste popravki i intervencija na motornim vozilima kako u garantnom tako i u vangarantnom roku. Mehanika, elektrika, dijagnostika, bravarija, popravka auspuha, vulkanizer i popravka trapa su neke od delatnosti koje obavljaju stručni majstori. Usluga servisa i ugradnje rezervnih delova i opreme vrši se u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Dugogodišnje iskustvo i rad na vozilima VW grupacije čini centar “AC Stojanov” jednim od najsigurnijih izbora kada je servis i održavanje Vašeg putničkog ili dostavnog vozila u pitanju.

Auto servis Stojanov radi u skladu sa najnovijim standardima auto brendova ŠKODA, VW, SEAT i AUDI. Zaposleni u servisu se trude da svakom automobilu posvete maksimalnu moguću pažnju i primene visok kvalitet obavljanja usluga – servisiranja i održavanja. Prilikom bilo koje intervencije na vozilu dodatno će se detaljno proveriti i sve osnovne tačake, propisane za taj tip vozila, koje su kritične za sigurnu vožnju i bezbedno putovanje. U toku popravke tj. dok je vozilo u servisu, izvršiće se takođe inspekcija ili vizuelni pregled ostalih vitalnih delova i sistema i blagovremeno će se ukazati vlasniku na eventualne nedostatke odnosno ukupno stanje vozila.

Na sve radove kao i na sve nove auto delove ugrađene u servisu postoji garancija. (osim na potrošne delove, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača)

Redovnim održavanjem vozila u servisu “AC Stojanov” smanjujete mogućnost otkaza ili kvara u neplaniranom roku.

Auto Centar Stojanov raspolaže sa čak 8 radioničnih mesta sa auto dizalicama ili kanalom!

http://acstojanov.rs/

GALERIJA

Auto Centra Stojanov

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvodjanska 134

11070 Novi Beograd

TELEFON

064-179-49-11

060-647-73-15

E-MAIL

acstojanov@gmail.com

Podelite!