ASS ZEČEVIĆ GROUP D.O.O. BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

ASS ZEČEVIĆ GROUP D.O.O. BEOGRAD

Citroen servis je osnovan 2003. godine u Beogradu. Vlasnik i osnivač Citroen servisa Zečević Vladimir koji je ljubav prema Citroen-u nasledio od svog oca koji je dugo godina radio sa Citroen vozilima. Posle povratka iz Nemačke gde je bio na školovanju u Citroenu, Zečević Vladimir otvara Citroen servis koji ispunjava sve zahteve postavljene od Citroen-a  i ubrzo postaje ovlašćeni servis. Od tada pa do danas mi se trudimo da stalno poboljšamo naše usluge i znanje, da bi naše stranke bile što zadovoljnije. Takodje stalno tehničko usavršavanje u Citroen školi doprinosi visokom kvalitetu pružanih usluga. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Zečević Group kao ovlašćeni servis Citroen-a Vam pruža sledeće usluge:

Polaganjem stručnog ispita i dobijanje zvanja tehničar ekspert u mogućnosti smo da vam pružimo najnovije informacije iz Citroen-a, takođe rešavanje najkomplikovanijih kvarova od elektronike do automatskih menjača.

Svakodnevno usavršavanje i sticanje novih znanja su preduslov za obavljanje kvalitetnih popravki u što manjem vremenskom roku i uz što manje ulaganje stanke.

Limarske usluge u koju je ukljucena strucna procena stepena ostecenja, popravka sa najmodernijim limarskim alatom, sablonima i sa najstručnijim majstorima.

U okviru servisa pružamo usluge farbanja u najmodernijim komorama sa najnovijom tehnologijom i što je najvažnije konstantno praćenje najstrožih ekoloških zahteva, što podrazumeva ispunjavanja EU normi o zaštiti životne sredine, kao što je farbanje vodenim bojama, zaštita najnovijim filterima itd.

Takodje pružamo usluge punjenje klima uredjaja, vulkanizarske usluge, usluge tehničkog pregleda i registracije, usluge štelovanja trapa.

U cilju olakšanja neprijatnih i često komplikovanih procedura saradjujemo sa svim osiguravajućim kućama da bi u slučaju nezgode naš klijent imao što manje stresa  i gubljenja vremena.

Takodje vršimo usluge šlepanja u najkraćem mogućem roku

http://citroensrbija.rs

GALERIJA

ASS ZEČEVIĆ GROUP D.O.O. BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Radmile Milanović Šnajder 10

11010 Beograd

TELEFON

063/222-960

011/380-9506

E-MAIL

zecevicgroup@sbb.rs

Podelite!