ARHITEKTONSKI STUDIO ASKET

INFORMACIJE O FIRMI

ASKET ARHITEKTONSKI STUDIO je kompanija za projektovanje, konsalting i projekt menadžment, sa internacionalnim iskustvom u oblasti visokogradnje.

Portfolio kompanije čini širok spektar objekata različitih namena. Projekti poslovnih, stambenih, ugostiteljskih i industrijskih objekata visokogradnje kao i “transportne arhitekture” odnosno objekata visokogradnje vezanih za infrastrukturne objekte: metro stanice, mostovi, uslužni objekti morskog i rečnog saobraćaja.

Kompanija je od svog osnivanja posvećena projektovanju visoko funkcionalnih, energetski efikasnih objekata sa implementiranom sofisticiranom tehnologijom PAMETNIH ZGRADA, višestruko nagrađivanog dizajna. Listu zadovoljnih klijenata ove kompanije čine neke od najvećih kompanija u svetu. Kompanija ASKET ARHITEKTONSKI STUDIO nudi izradu projekata prema međunarodnim standardima, višestruko nagrađivanog dizajna. Kompanija sa višedecenijskim iskustvom u projektovanju i izgradnji objekata svih namena. Specijalizovani smo za projekte hotela, bolnica, javnih i stambenih objekata najvišeg kvalitet osvedočen našom listom klijenata među kojima su neke od najvećih kompanija u svetu.

http://www.asket.net

GALERIJA

ARHITEKTONSKI STUDIO ASKET

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Davidovačka 15a

11211 Beograd

TELEFON

065/86-44-275

011/2722-759

E-MAIL

office@asket.net

Podelite!