Ada – Guma SR

INFORMACIJE O FIRMI

ADA – GUMA SR

ADA – GUMA SR osnovana je 1990 u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja delova od gume koji se koriste u građevinskoj, prehrambenoj, grafičkoj, ortopedskoj i drugim industrijama.

Tokom godina stekli smo veliko iskustvo na polju proizvodnje neophodnih elemenata od gume bez kojih je nezamislivo funkcionisanje industrijskih mašina. Sama izrada po zahtevu kupca, klijentima firme Batrad Tehnoguma, daje veliki izbor, uštedu kao i prednost na tržištu.

Osim gotovih proizvoda vršimo i izradu alata po uzorku kupca u našoj alatnici. Trudimo se da naš proizvod u rekordnom roku i sa visokim kvalitetom što pre stigne do željenog kupca.

SN spojnice  izrađuju se u 4 veličine sa i bez poprečnih rebara. Tvrdoća gume koja se koristi za njihovu izradu je 70-80sh. Po zahtevu kupca izrađujemo alate za presovanje spojnica koje nemamo u našoj proizvodnji.

„Gumi“ ležajeve izrađujemo u veličinama od Ø 25 do Ø 85. Guma koja se koristi za izradu „Gumi“ ležaja je tvrdoće 75 sh. i otporna je na sve vrste ulja.

„O“ prstenovi se izrađuju u različitim dimenzijama. Vršimo izradu po uzorku kupca u kratkom roku.

GALERIJA

Ada – Guma SR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ada Ciganlija 139

11030 Beograd

TELEFON

063/256-158
063/293-521
011/411-22-84

E-MAIL

szr.adaguma@gmail.com

Podelite!